Weiss ml. do Dinama Kyjev neprestúpi

25.08.2011 Celý región

MANCHESTER 24. augusta (WEBNOVINY) - Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. napokon neprestúpi do Dinama Kyjev. Aj napriek tomu, že 21-ročný krídelník absolvoval v ukrajinskej metropole cez víkend lekársku prehliadku, k dohode o prestupe medzi všetkými zainteresovanými napokon neprišlo.

„Do Dinama Kyjev určite nejdem, táto možnosť padla. Nedohodli sme sa, navyše som dostal lepšiu ponuku z iného klubu,“ povedal pre denník Šport, ktorý to zverejnil na svojej internetovej stránke v stredu večer, Vladimír Weiss ml. Slovenský reprezentant už bol prakticky s Dinamom dohodnutý, ale zmluvu mu neschválila jeho právnička. Dinamo ponúkalo pre City sumu okolo 4 miliónov britských libier.

O Weissove služby údajne prejavil záujem účastník Premier League 2011/2012 Wigan Athletic a v hre je aj jeden španielsky klub. Weissovi sa podľa jeho slov v súčasnosti naskytla alternatíva na hosťovanie v nemenovanom klube. „Budem sa snažiť odísť z Manchestru, ak by však padla aj táto alternatíva, neviem, čo budem robiť. Verím však, že to dobre dopadne,“ povedal pre Šport Weiss ml.
 

Vyberte región